Институциите, президентството и дори партиите,  да вземат мерки и позиция

...
Институциите, президентството и дори партиите,  да вземат мерки и позиция
Коментари Харесай

Николай Денков: Възраждане е неофашистка партия, трябва да бъдат спрени

Институциите, президентството и даже партиите,  да вземат ограничения и позиция против апелите на партия “Възраждане ” за протести, експанзия и принуждение, прикани през днешния ден министър председателят акад. Николай Денков.
Ще стартира днешната си тирада с един откъс: ”В българския парламент вилнее неофашистка партия - тя шества и в националните медии. Обявена е война на европейските полезности, каквито са и фундаменталните български национални полезности. България ще загуби борбата за своята европейска еднаквост без вярната и смела европейска позиция на медиите ". Изказването е на проф. Георги Фотев. Тази констатация изисква решение и деяние както на институциите, по този начин и на политическите партии, сподели Денков.
Повод за апела му са изявленията на водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов в обществените мрежи, както и опитите на депутати от партията да стопират изявления на народните представители от други партии на парламентарна естрада.
" Този вид дейности от страна на " Възраждане " започнаха преди 2 години, само че през последния месец виждаме активиране на тази експанзия, в това число с постове от водача и апели за потребление на принуждение по улиците и нелегитимна възбрана към народните представители да се изричат ", сподели Денков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР